Forlat komforsonen din!

 

Bli med meg på et 4 ukers spennende kursing i magedans!
Dette kurset er perfekt for deg som ønsker å lære noe nytt, ha det gøy og utfordre deg selv mentalt!
Mail: [email protected]
Instagram: Lazygiralf

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Dansevideo- Burlesque

Nå har jeg fått meg ei ny elev som har som hobby å være drag queen!
Hun ønsket å lære seg en sassy koreografi, så vi er i fullgang! Trykk på linken under for å se videoen.

Trykk her 

Kan være et bilde av 1 person og tekst som sier 'BELLY DANCE CLASSES TWERK CLASSES BEGINNING IN JANUARY 데'

 

Er du interessert i å ta danseklasser?
Send meg en mail!
[email protected]

Jeg er glad jeg er kvitt dere

Ikke glem å del innlegget. Kanskje noen du kjenner trenger å lese dette?

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Jeg husker at noe av det siste vi pratet om var at du prøver å få en ny tankegang. Du skulle slutte å tenke stygge ting om andre sine kropper/prøve å ikke bry deg om andre sitt utsende. Det er en super start! Jeg håper du får flere mål foran deg med tiden, men jeg ønsker ikke å være ved din side under progressen.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

2022 har vært et år som ikke startet så  bra for meg. Jeg hadde lite energi, ting i livet mitt gikk ikke som jeg ville, jeg forstuet foten kraftig og jeg ble fanget i et miljø jeg ikke hadde godt av.
Alt startet helt greit, men ting dalte fort nedover.

Vi har aldri hatt et bestevenn forhold og det er greit, men du er ikke så ille når du er ALENE med folk. Du er hyggelig og morsom, men med en gang en annen person er med i samtalen så virker det som om du prøver å være noen andre. Jeg kan ikke sette fingeren på det, men du blir litt frekkere, litt mer høylytt og enda mer frempå. Nesten som om du må bevise noe? Jeg sier ikke at jeg er perfekt, fordi det er jeg ikke. Ingen en perfekte, men du har krysset en grense. Når du i tillegg kaller meg tjukk i hode, idiot og stygge navn fordi jeg  forteller deg at jeg føler meg ekskludert. Da beviser du for meg at jeg hadde rett. Jeg forteller jeg føler meg utelatt, og du forteller at jeg blir ekskludert fordi ingen av de  andre liker meg? Hvorfor inviterer du dem til mitt hus hvis ingen liker meg? Hvorfor bruker dere min leilighet hvis dere ikke liker meg?
vennegjengen din oppfører seg på samme nivå som ungdomsskolejenter, og det er ikke noe for meg. Å snakke om bæsj, tiss, sex og piss er ikke interessant i det lange løp. Å fortelle andre sine hemmeligheter på impuls  er heller ikke kult. Å henge ut sine venner for å rask latter er ikke kult. Det verset er når kommentarer som “bare la henne bestemme, da slipper vi drama” ikke var nok for meg til å innse at det er på tide å finne nye venner. Rødeflagg dukket nesten opp hver gang vi møttes, så hvorfor gadd jeg å bli igjen så lenge før det smalt?

Enkelt svar!
Jeg var ensom. Jeg ble igjen i et miljø som ikke er sunt på noen måter, fordi jeg ville ha venner. Knipset du i fingeren hadde jeg gjort nesten alt for deg. Jeg gjør alt for mine venner. Du knipset, jeg kom. Problemet var bare at innerst inne så du ikke på meg som en venn, men du likte at resultatet av å knipse.
Det at jeg er så naiv er mitt problem, men det at du bruker noen som ville gjort alt for deg for en latter er på deg.
Etter mange år med traumer så fokuserer du ikke på bagateller i livet. Det finnes mer interessant å prate om i livet enn å sitte å baksnakke naboen din. Eller har du ikke noe mer interessant å si kanskje?

Hva har jeg gjort siden?
De første 2mnd var tøffe. Jeg hadde hovedsakelig bare deg som venn, og for meg er det nok.  Å ha en stor vennegjeng der folk egt ikke bryr seg om hverandre er ikke helt my cup of tea.
Grunnen til at jeg  ofte sa nei til fremmede er fordi jeg visste at det betyr at jeg ikke kommer til å ha det gøy i ditt nærvær.. Du bli en annen person. Ensomheten snek seg sagte inn på meg, og det
kom til et punkt der jeg begynte å tenke kanskje jeg ikke skulle gitt opp, ,men jeg er glad jeg ga dere opp. Jeg fikk meg en ny vennegruppe, og selv om jeg bor langt unna blir jeg alltid inkludert. Spontan bowling kl 20.00 på en onsdag? Ikke sikkert jeg dukker opp, men invitasjon kommer alltid. Det er ikke så vanskelig, hvis du bryr deg nok om dine venner. Selv fikk du invitasjon av meg når jeg skulle møte noen utenfor vennegjengen din, men hos meg dukket det aldri opp en invitasjon. Eller, “Hei, vi kjeder oss” var det nærmeste invitasjon jeg fikk fra deg. Selv når jeg spurte deg direkte om å bli invitert ut på ting, ignorerte du meg glatt.

Jeg føler meg oppriktig brukt, og kastet som søppel av deg. Jeg er mer skeptisk på folk nå, men da slipper jeg å gjøre samme feil som med deg. Å tro vi var venner når alt jeg var, er en brikke i ditt liv. Ved å bli kvitt negativ energi rundt meg, har jeg tid og overskudd til å fokusere på mine drømmer, mine tilkoblinger til verden og reflektere på ting jeg ignorerte. Jeg tar denne erfaringen som lærdom, selv om jeg skulle ønske jeg slapp. Å respektere seg selv og sine verdier er viktigere enn gossip med jentene.
En ting du lærte meg:
Snakker du dritt om dine nærmeste, hva stopper deg fra å snakke dritt om meg?

Har du vært i en lignende sitasjon, eller kanskje du er oppi en lignende sitasjon?

Instagram
Lazygirlaf

Facebook
Gina i Farta 

Get ready with us (video)

Get ready with us – Forever edition
Vi bruker x antall Forever produkter daglig. Bli med oss inn på morningen å se hvor mange vi faktisk bruker!