Frykt og spenning dag 2

Lille meg i den store verden!

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

 

 

Jeg er ei jente på 22 år fra en liten plass ved navn Moelv. Kofferten er pakket og nervene er med, mens turen går innover til Oslo-Drammen og Ås!

Grunnen til at baggen er pakket er fordi jeg blir i området i hele 4 dager som er sammenbundet med jobb. Ved ønske og anledning drar jeg innover for å holde diverse dansekurs, og ikke minst produkt fremvisning. Jeg gjør mye forskjellig på disse turene, men selv om jeg er i mye aktivitet så klarer jeg å stoppe opp for å nyte eventyret rundt meg.

Personlig sliter jeg ikke med å snakke med mennesker og store folkegrupper, men det er noe ved å dra alene som for nervene til å gå i alle retninger. De fleste som skjenner meg vil nok kalle med distre og spørre hvordan jeg skal komme meg rundt. Svaret er: jeg går meg mye vill, men jeg gir aldri opp.

He he,Følg meg gjerne på instagram for å få updates i sanntid og se videosnutter her å der, men her er noen bilder fra turen med noen gode venner.

 

@/Lazygirlaf

 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Bildedryss fra fotoshoot

Tusen takk til alle mine vakre venner som har stilt opp i diverse fotoshooter de siste to ukene. Uten dere kunne jeg ikke igjennomført noen av projektene mine!

Ønsker du å spare noen kroner, men du trenger å oppdatere feeden din? Say no more.

 

Headshot
insta: beautyby_jkt

Åpne bilde

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
Insta: tautviux11Kan være et nærbilde av 1 person og skjegg

 

Kontakt opplysninger:

Mail: [email protected]

Insta: Lazygirlaf

Facebook: Gina i farta

Lyst på magemuskler på 4 uker?

Nope, jeg tuller ikke med deg!

Visste du at magedans er en fin måte å få tydligere magemuskler på? Bli med meg å dans 4 onsdager! Det blir morsomt og lærerikt. På slutten av kurset kan jeg garantere deg at du ser en forandring! Selv har jeg fått markerte magemuskler siden jeg startet med danseformen.

Psst, @/Lazygirlaf på instagram om du ikke tror meg!

Frist for påmelding er 10.11.23
Inviter en venn – begge sparer penger!
Send meg en melding for mer info på:
[email protected] eller

Arrangemente  <——trykk for å komme på facebook siden min.