Forstuet fot og anfall

  1. mai 

    Som noen av dere har fått med dere har jeg tatt på meg oppdraget med å få en helt vanlig person, med stressende hverdag i form. Dessverre gikk ikke ting som planlagt i Mai.
     

 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
Styrketrening

Forstuet fot og anfall
Siste helgen i Apil klarte jeg å forstue foten min. Beinet hovnet opp å ble på størelsen med leggen min. Hevelsen har gått krafitg ned, men jeg er kraftig redusert. Jeg har startet med rolig opptrening som innebærer styrke, balangse og mobilitet i leggen,kneet og ankelen. 
Opptreningsplan med elementer fra ballet kommer fortløpende! 
Få med deg videoene ved å følge meg på facebook eller instagram! 

Prøvekaninen min, Emilie har vært fantastisk fink og engasjert. Fram til hun møtte veggen. Grunnen til at jeg valgte Emilie var fordi hun hadde en hektisk timeplan, men hun er du dårig til å å i seg nok mat og i tillegg har 100 arbeidsplasser. Da kan problemene komme på rekke og rad. Anfall har vært på menyen. Vi skal se nærmere på dieten hennes og prøve å gjøre noen små justeringer til vår nye plan.

Progress i Mai
Selv om jeg har gått på krykker i Mai har jeg holdt noen timer som normalt. Dessverre skulle jeg ta Emilie med på toppturer, hinderløyper og andre artige aktiviteter. Det har vi ikke fått gjort. På grunn av mangelfull oppfølging har vi bestemt sammen: vi starter på nytt! 

Vi har resultater fra cooprs test nr 1 og skal kjøre en ny en i Juni. Da ser vi resultatene fra treningen i Mai. 

facebook: ? trykk her -Gina i farta 
Instagram: Lazygirlaf

 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
Coopers test 

Til deg som er alene i dag (Skal vi feire?)

God 17. Mai og riktig god tirsdag for de som ikke ser så høytydelig på det. 

De store “offiselle” feiringen vi har i Norge synes jeg er kjempe kjipe. Det vet jeg flere synes også. Selv om følelsen av ensomhet ikke er lett å riste av seg, så finnes det mange ting å foreta seg istendefor å sitte hjemme å sture! 

I år har jeg blitt dårlig, så min plan er å bli sengeliggende, men om formen hadde vært bedre hadde jeg hatt på kjole nå. Jeg hadde brukt tid på å pynte meg og derretter tatt noen fine bilder. 
Selv har jeg ikke lappen, og i tillegg bor jeg langt unna sentrum. Derfor har jeg kjøpt inn is,I tillegg er jeg så heldig at solen skinner, noe som betyr at jeg kan ligge på plenen med en smoothie resten av dagen. (psst det blir grillmat også)
Selv om jeg er alene i dag betyr det ikke at jeg ønsker at dagen skal “være over”. Jeg gjør bare det beste ut av dagen. (Akkurat som julaften. Filmer, ingen pynting, digg pizza og masse øl)

Hva kan du foreta deg? 
Først og fremst finn ut hva DU liker å gjøre på en normal dag.Gå turer? Kjøreturer? Grilling? Når du har valgt noen ting du liker, gjør dem. 

“Det er ikke så enkelt”
Jo, det er det. 

Liker du  å synge/drive med musikk? 
Bruk youtube, spotify etc og lag din egen karaoke mix. Finn en høytaler. Spør om noen sangforslag fra dine venner et par dager i forveien. Hør på alle før dagen er over! 

Liker du å drikke? 
Spander en litt bedre drink/øl/brennevin på deg selv i dag. Jeg sier ikke at du skal bli dritings og alt det der, men får du glede av en øl i sola og du er alene i år. Hvorfor ikke spandere en god øl på deg selv? 

Hva du ikke burde gjøre i dag 
sosialemedier

Utenfor snapchat så bryr jeg meg lite, men med en gang jeg logger på å ser flere av vennene mine sine bitemojier er sammen, det synes jeg er veldig kjipt, men når jeg legger vekk telefonen igjen så går det greit. Under hele dagen vil jeg føle en liten stikk av ensomhet i brystet, men hva så? Jeg tillater ikke en så fin sommerdag å glippe mellom fingrene mine, bare fordi jeg er litt ensom. 

Er du ensom i dag? 
Send meg en melding på instagram hvis du trenger noen å prate med ut dagen. 
@Lazygiraf

17.05.21

 

Outfit review (under 200.- Baddie for sommeren)

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
Not sponsed, honest riview

 

Lyst på et outfit for under 200 som kommer til å snu hoder?
Jeg har Str M, men jeg viste på forhånd at toppen kommer til å bli et problem. Flaks for meg er jeg kreativ og bestemte meg for å testet ut toppem å forskjellige måter. Dere med J cup + har muigheten til å bruke dette outfittet også!
Personlig kan jeg anbefale nippel covers hvis du er ukorfotabel med å gå rundt unten BH.

Buksene har en strikk i livet som gjør de holder seg der de skal. Jeg er ikke høyere enn 155cm og det gjør at buksene blir litt lange, og da er det dumt det er ballong bein. Stoffet pustende og deilig å ha på seg så dette anktrekker kommer til å bli mye brukt på varme dager. 
Det er også 3 farger å velge mellom, og fargene er til å dø for. Elsker dette settet! 
Gir Outfittet 8/10. 

Psst, de har klarna!

https://www.motehus.no/search.php?keyword=sara&utm_source=facebook_ads&utm_medium=Facebook_Right_Column&utm_campaign=Kosesett%20-%20299%2C-&fbclid=IwAR3NxB7zCUZjfAAEQRbvpq79Pq48QLOFImE94T0u5wa9JU4XuEVAAXee5Hg
 
 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
Uredigert for å vise helhet