Ny dansevideo – Twerk

Hei alle sammen.
Jeg må beklage for at jeg er stille, men året startet med et pang!

Teaseren for den nye videoen min er ute nå, og det hadde betydd kjempe masse om dere tok en titt på arbeidet mitt.
Hvis du likte det du så må du huske å trykke på følger knappen for å holde deg oppdatert.

GAIA – 10 år med selflove

Jeg skal ikke gå i dybden hva Burlesque er, men jeg ønsker å dele mine erfaringer og observasjoner fra bursdagsfeiringen til Gaia.

Hva er Gaia?

Gaia-gjengen er et medlemsbasert nettverk som fokuserer på kvinnelig myndiggjøring gjennom burleske inspirerte klasser både online og i studio. Deres mål er å øke selvtillit og personlig vekst hos kvinner ved å inspirere dem til å omfavne sin unikhet ved å gjenoppta kontakt med sin kropp og sensualitet gjennom bevegelses- og danse rutiner. Hovedfokuset ligger på å skape et globalt fellesskap av kvinner fra ulike samfunnslag som støtter og oppmuntrer hverandre.

Emilie Roll har arbeidet hardt for å komme dit hun er i dag,. Mot slutten av kvelden ble det holdt en tale av en emosjonell Emilie. En av mange nevnte var hennes mor som har støttet henne i alle år. Ikke nok med det.
Det er ikke lenge siden Gaia fikk 2 nye instruktører. Janne Legreid & Thea Vangbæk. Sammen har disse 3 settet opp show som bl.a er Coyote Ugly Inspirert . Vi fikk se et nummer fra dette showet.

 

 

Coyote Ugly
By Gina i farta

Jeg har ikke testet ut de nye tilbudene til Gaia enda, men om du ønsker kan du sjekk ut: The Gaia Gang | Facebook | Linktree for mer info.

I 2018 var jeg på mitt første kurs med Gaia.
Fun fact: Emilie er en av mange instruktør som inspirerte meg til å utforske de mer eksotiske dansestilene som gjør at jeg har utviklet meg å blitt til “Gina i farta”.  Jeg har bodd i Innlandet som har gjort det utfordrene å møte opp på kursinger, men nå som jeg  flyttet til Oslo så jeg håper på å få med meg flere kursinger / show med tiden.

By Gina i farta

 

Om showet

Humoristisk, sexy , engasjerende og inspirende  er noen ord om hvordan min opplevelse var.
Ikke bare fikk vi se de nydelige instruktørene i aksjon, men flere av elevene deres viste frem egen produserte opptrender i tillegg. Det var mangfoldig med innslag, men en ting alle hadde til felles var at jeg ble så engasjert at jeg nesten glemte å ta bilder.
Det nummeret jeg husker best er “Bestemor” akten der ei var kledd som jeg bestemor og hadde Tea bags som nippel covers. Det var mange tøffe jenter på den scenen, men jeg må si at når jeg innså at hun hadde teabags og deretter hentet to te kopper holdt jeg på å knekke sammen i latter.

 

Det var flott å se at “janteloven” ikke hadde noe å gjøre i dette lokalet.
Selv ankom jeg alene, men jeg integrerte meg sammen med noen jenter veldig fort.
Flere av jentene jeg pratet med hadde bare positive ord å komme med når jeg pratet med dem om deres opplevelser hos Gaia.
I tillegg slo jeg av en prat med flere av gjestene. Selv om ikke alle var medlemmer hadde mange av deltageren like svar.
“Jeg anbefaler sterk å gå på et kurs og gi det et forsøk da det er så mye mer enn bare å danse”

 

Tilslutt vil jeg gi ros til konferansieren som ikke var redd for å by på seg selv, aktiverte publikum og ikke minst så ut som en stjerne.

En av konkurransene var “dress to impress” for å vinne gratis kurs av Gaia. Det kan ikke ha vært lett å velge en vinner da alle og en hver så ut som en million dollar denne kvelden.

 

 

 

 

By Gina i farta

 

Her har dere en fornøyd Gina <3

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.Ingen beskrivelse er tilgjengelig.