Heels chair Choreograpy&+pole dance (18+)

Jeg må bare understreke at jeg føler meg mørbanket. 
Søndag 20.02.22 ble jeg med på en workshop jeg seint vil glemme.
 (video neders)

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
Josh Taylor
 

Josh Taylor har lært meg akrobatikk, selvsikkerher og sensuellitet på max 1t.
Selve workshoppen var fantastisk, men jeg har revet av korsbåndet og menisken. Noe som gjør at jeg dropper skoene, men jeg synes det ble bra uannsett. 

Liker du å danse sensuelt og ønsker du å kunne forføre hvem som helst? Jeg lærer bort enkle koreografier der vi arbeider meg å legge inn sjelen vår når vi danser.

En bevegelse kan bli gort på mange måter.  La meg hjelpe deg å finne din stil.

Sted: Polefitnesshamar
Psst, jeg har kun besøkt de 2 ganger. Denne workshoppen og drop in på lyrics spinning kurs. Lyst til å se meg kaste meg rundt på stangen? 
trykk her

Lyst til å komme i kontakt med meg? 
Mail: [email protected]
Tiktok/ Instagram: Lazygirlaf

Josh

Instagram:  Soul.Is.Gold
 

Kitchen reklamebyrå (min erfaring)

Fredag 18.02  deltok jeg i min første reklamefilm i Oslo. Grunnet taushetsplikt kan jeg ikke fortelle om reklamen, men dere kan se den fra og med Mars.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
Kostyme

Første oppdrag er alltid nervepirrende og sånn er det for meg også. Hjertet mitt hamret og jeg var svett i hendene. GPS’en fungerte ikke og jeg visste ikke hvor jeg skulle. Plutserlig kom ei ung dame med stort smil å hentet meg. Hun hadde sett meg i vinduet.
Selv om hun var vennlig mot meg, betyr ikke det at frykten i brystkassen har sluppet tak, men det var ikke lenge igjen før jeg slapp å være redd. Crewet hilste på meg viste meg rundt og var imøtekommende. Når jeg møtte de andre statistene fikk jeg en varmvelkomst. “velkommen til gjengen” ble slengt mot meg når jeg gikk inn døra. 
Jeg hadde en veldig positiv opplevelse på mitt første oppdrag, men jeg er full klar over at ikke alle er like heldige. Ved min side satt det to eldre kvinner. Siden jeg ikke kjenner noen utvekslet vi flere ord under vår 7 timers dag. 

De pratet om alt fra hvor selvopptatte noen skuespillere er, til symptomer på flere alvorlige sykdomstilfeller. Slag, kreft, hjerteinfarkt. NB: jeg skal skrive om symptoner i et annet innlegg. Hadde det ikke vært for dem to hadde jeg nok kjedet mmer.

Jeg skal innrømme at jeg synes det var litt kjedellig å vente på  å bli ropt opp, men, jeg fikk være med i flere scener. Med andre ord, jeg tror jeg satt max en time ila dagen. Med høyehæler på så skal jeg ikke skryte av leggmusklaturen min i dag. (psst, da jeg sa i fra skoene tar knekken på meg fikk jeg en stor kasse å stå på istedenfor. Det var koselig) 
 En scene omhandlet å stå på hode. Dessverre var det mye feil under opptakk så det gikk fort nesten 2timer på den shooten. 
Plutserlig fikk jeg beskjed om at jeg kan gå å ta meg pause. De har konkludert med at jeg ikke synes bra nok i noen opptak og fjerner meg fra scenen. Tenk det. To timer opp ned og så for du beskjed om å ta en pause.
Jeg står mer stabilt enn mange av mine kollegaer, men jeg ble tatt ut pga plassering. Her er det bare å svelge kameler og gjøre som du for beskejd om. 

Konklusjon
Jeg vil si mitt første oppdrag var suksessfull fordi min opplevelse var ekstremt bra. 
Mange av de andre statistene hadde mange historier fra andre sett å komme med, så jeg skal ikke klage.
Maten var god, beskejdene var konkrete og alle var hyggerlige. 

Kort fortellling om min erfaring innenfor første reklamefilm.

Instagram
@Lazygirlaf 

Mail
[email protected]

Gammel dansevideo (2016)

Jeg har alltid elsket å dans, selv om jeg ikke er den sterkeste stjernen der oppe. 
Dans er kreativt, inspirerende og du åpen for tolking. Jeg elsker å danse med en historie i hode. Min historie og din historie kan være to veldig forskjellige ting.

Da jeg gikk i 10 klasse på ungdomskolen lagde jeg min første ekte koreografi. 
Jeg har alltid danset i kjelleren. Alene, men her tok jeg mine føtter ut fra mørket. For første gang. Min historie omhandler min mor. Dessverre møtte hun aldri opp på avsluttningen for å lage sin egen tolkning.

Hvordan tolker du koreografien? 

Jeg har kommet en lang vei siden denne videoen, og akter å gjøre med. 
Vil du følge meg på min ferd? 
Insta: Lazygirlaf
Facebook: Gina i farta
 

BED workout (Bli med meg til sengs)

Kunne du tenkt deg å være med meg til sengs? 
Supert!
 Jeg har laget en treningsvideo som er ment for undeholdning og insperasjon. 

Disse øvelsene er fine for deg som ikke har lyst til å trene.
Perfekt for deg som sliter med å trene.
Morsom for deg som liker å ha det gøy. 

Ha i bakhode at videohastigheten er økt.

Fun fact: Du kan bruke flere av disse øvelsene under ergoterapi.

 

Date noen med ADHD (Innblikk i en surrete verden) Part 2

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
Godt humør til nesten enhver tid

 

Før vi starter, husk at dette er del 2.
Del 1: https://miniblogg.no/lazygirlaf/137641/du-er-saa-plagsom-jeg-er-meg-kjeften-din.html . 
Her for dere lese intervju med Mathea&Gabriel.  I intervjuet ser vi nærmere på hvordan ADHD påvirker deres hverdag.

Når du er i et forhold er det viktig å finne på ting. Sammen.  
I et forhold er lett å bli komfortabel med partneren, noe som kan gjøre det enkelt å velge sofaen over den du er glad i. Hold gnisten i gang, eller så ender dere som mine forhold. (fun fact. det gikk ikke så bra)

Personlig liker jeg å finne på noe nesten hele tiden. Det kommer fra energi kickene som plutserlig slår inn. Å bli ignorert eller ned prioritert fordi “vi ses hele tiden” og derretter sitt på telefonen i 2timer. Da blir sinnet mitt aktivert, og det har ført til noen krangler. 
Har du noen gang ventet på en du er glad i skal bli ferdig på jobb? Du kjenner deg kanskje igjen i:
jeg er glad for å se deg, men du er sliten og stjeler energien fra meg, men jeg skjønner du er sliten, men jeg har ikke igjen energi når du er klar, men du skal få sove, men kan vi snart finne på noe? Forresten HEY

Det er ikke lett å date noen med ADHD på grunn av mange ting. 
Humørsvingninger&ekstremreaksjoner er kanskje det mest slitsomme for mange.
Jeg har skrevet noen eksempler på mine overreaksjoner nedenfor.
Hopp over eksempler om du ønsker å fortsette å lese innlegget.

Eksempler på ekstrem reaksjon 
Sminkekatastrofe (sinne)
Jeg skulle på fest og hadde på meg en lilla kjole. Tema var casino og da skal du være litt ekstra. Dessverre svertet øyeskyggen under øynene og det så ut som jeg hadde fåt juling. Jeg følte meg ikke vakker og et monster i hode mitt tok over. Uansett hva jeg gjorde ble jeg mindre og mindre vakker og sinne inni meg hjalp ikke på situasjonen.
Lang historie kort: jeg knuste maskaraen min, grein i 40 minutter å oppførte meg som et barn. Typen snakket ikke til meg, men lette etter en ny maskara og øyeskyggepallett. Da han fant det la han det i fanget mitt og ba meg prøve igjen. 
Jeg oppfører meg ikke som en dirttunge fordi jeg vil, men jeg blir så fortvilt. Hjernen bare reagerer og det blir for mye. PANIC PANIC PANIC

Hvorfor griner jeg når favorittsokken min er borte?
Dette høres dumt ut, men signaturen min er å ikke ha matchende sokker på meg. Sjekk ut et par videoer på IG eller facebook så vil du se hva jeg mener. Dessverre er det noen dager jeg trenger matchende sokker fordi jeg skal noe. MEN HVOR ER MINE MATCHENDE SOKKER? Stresset sprer seg i kroppen fordi  jeg har planlagt å bruke mine grønne sokker. Men hvor er de? HVOR ER DE? Panikken sprer seg og tårene begynner å forme seg i øyekroken. HVOR ER DE sier jeg en siste gang før jeg synker til gulvet å lar tårene trille. Hvorfor er jeg så lei meg? Fordi jeg planla en ting og for meg var det viktig. Dette er en ekstrem versjon av overreaksjon, men det kan se sånn ut.
Og det er helt greit! Det er ikke flaut å føle, men er det et problem burde du oppsøke noen. 

Det morsomste er at humørsvingningen er 1 av 100 ting som kan bli problematisk. 
Noen ting jeg og mine venner ønsker at du skal vite før du dater en med ADHD:

1) Vi er ikke sint på deg, men situasjonen. 
 >(ekstremreaksjon) <
Trykk her for fine tips for å unngå sinne
 

2) Jeg ser deg kanskje dypt inn i øynene, men hva sa du? (zoome ut) Selv har jeg ingen tips å komme med på dette punktet. Jeg zoomer ut hele tiden.  

3) Selvfølgelig kan jeg tine opp kyllingen. (Skulle ikke vi spise tomatsuppe i dag?) 
 > (korttidshukomelse/ jeg kaller det loka)  < Trykk her for tips til å utføre dagens arbeidsoppgaver

4) Vi trenger å bli stimulert. MYE
For oss er det ikke alltid “sunt” å kjede seg. Alle reagerer forskjellig, men jeg blir ekstremt lei meg hvis jeg kjeder meg. Dagen min blir ødelagt i flere timer og det blir ekstra vanskelig å motivere seg selv til å gjøre noe. Derfor liker jeg å ha noen aktiviteter klare på forhånd. Som f.eks i dag er det nydelig vær. Når kjedsomheten pirrer i underbevisstheten min så går jeg å tar på MINI-SKI. Wohoooo!  

Folk med ADHD trenger å bli stimulert. Stimulering kan skje på forskjellige måter. Veldig mange har en form for kreativ go to aktivitet som f.eks videospill, tegning/sying, dansing, tur gåing. Det kan også være sosial kontakt. 
Skriv gjerne til meg hvordan du liker å få ut energien din på.

Stimulering av hjernen skal vi lese mer av i et annet innlegg! Følg meg

Du har lest om utfordringene ved å date oss, men hva er positivt? 
1) Vi er alltid klare for å ha det gøy (morroklumper)
2) For oss er det vanskelig å skjule følelsene våre. Du blir nok drøsset ned med kjærlighet. Tro meg. 
3) Du vet aldri hva som kommer ut av munnen vår! Kanskje vi deler for mye info om sex livet vårt, eller kanskje jeg forteller deg om et ekorn jeg så tidligere i dag? INGEN DAGER ER LIKE
4) Lær deg å hold deg unna oss når vi har hyperfokus. Da for vi mye gjort. NB; ikke gi oss tips hvordan utføre oppgaven bedre. Det er demotiverende og plutselig gidder vi ikke å fortsette oppgaven. 

Har du flere punkter du føler skulle vært skrevet opp? Eller kanskje du har noe på hjerte? 

Du finner meg her:
Facebook / Gina i farta 
Mail: [email protected]

 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

 

 

“Hadde jeg ikke vist det er en shake hadde jeg trodd det var sjokolademelk”

(samme kunde nedest på sia)

Nå har den deilige shakeren fra Eqology slått til igjen. 
Jeg har brukt min tid for å kjøre rundt med smakstester til interesserte, og jøsses fikk jeg svar.

For å summere opp hva folk sa var den deilige smaken det de understrekte sterkest. 
Selv elsker jeg begge shakene, men her er flere sine meninger:

Personlig tror jeg du vil elske disse shakene og derfor gir jeg deg tilbudet om å få pengene tilbake hvis du er misfornøyd.

Send meg en mail for bestilling
[email protected]

Tilbakemelding fra fornøyd kunde
Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
Fornøyd kunde som har sendt meg bilde av pakken sin

Kunne du tenkt deg å vært med på reklame film?

I April har jeg mange prosjekter jeg ønsker å oppnå. Et av de er  å spille inn en kort dansereklame film og spille inn workshoppen. Jeg deler informasjonen i 2.

Info om workshop innspilling
I mars er planen å holde en hiphop inspirert workshop og det er ikke for seint å melde seg på. I April er planen å spille inn koreografien, og alle som ønsker å være med på det er velkommen

Informasjon om reklame film
Hovedsakelig har jeg alle jeg trenger, men det er ikke for seint å bli med. 
I reklamefilmen er tanken å vise frem de forskjellige dansestilene jeg kan. I tillegg trenger jeg elever som kan være med på impro klipp. 

Å være med på filmingen er gratis!  
Still meg gjerne spørsmål via: [email protected]

 

I wanna dance

La kreativiteten overta

Har du lyst til å være med på en hip hop inspirert klasse?
13.Mars har jeg lyst å få workshoppen i gang.
Ses vi der? 
Over vil dere se et utklipp av koreografien vi skal lære.

Informasjon
Kurset vil bli holdt online og varer ca i 3 timer. 
Nivå: litt øvet i moderne eller hiphop 
Plasser: 5 

Påmelding skjer via : Gihaug5@gmail
Det er få plasser og det er mange som ikke møter opp/avbestiller i siste liten. 
Derfor er det Depositum på 200.- som du får tilbake etter kurset. 
Selve kurset koster 400.- 
 
Påmelding og spørsmål skjer via
[email protected]